Умови доставки та оплати
Способи оплати

![]() |
Накладений платіж. Оплата замовлення здійснюється при отриманні у відділенні перевізника, після огляду товару, при цьому до вартості доставки додається комісія перевізника за зворотний переказ коштів. Загальна вартість доставки – від 65 грн. Мінімальне замовлення - 200 грн. |
![]() |
100% передоплата на карту. Оплату можна здійснити за допомогою онлайн сервісу Приват24 на рахунок банківської карти. |
![]() |
Готівку. Оплата готівкою доступна при самовивезенні з м. Дніпро. |
![]() |
Онлайн-оплата. Розрахунок здійснюється за допомогою карток Visa, MasterCard через WayForPay. |
![]() |
Пром-оплата. Безпечна оплата замовлення на prom.ua, при якому гроші за товар резервуються на транзитному рахунку в банку, поки покупець не забере посилку з відділення пошти. Комісія за переказ грошей складає 1% від суми переказу +5 грн. Банк-емітент платіжної картки може стягувати комісію. |
![]() |
Часткова передоплата. На тоари вартістю більше ніж 4000 грн розповсюджується мінімальна передоплата в 500 грн. |
Способи доставки

![]() |
Самовивіз. Самовивіз здійснюється клієнтом зі складу в м. Дніпро за адресою: пр. Гагаріна 115 оф. 24. Вартість – безкоштовно. |
![]() |
Укрпошта. Посилки відправляються Укрпоштою тільки після 100% передоплати вартості замовлення. Посилка зберігається на складі перевізника протягом 5 днів, після чого автоматично повертається продавцю. Вартість доставки – від 25 грн. |
![]() |
Нова Пошта. Відправка Новою Поштою здійснюється тільки після повної або часткової мінімальної передоплати, якщо оформляється накладений платіж. Зберігання вантажу на складі перевізника – 5 днів, після чого виконується автоматичне повернення відправнику. Вартість доставки –від 70 грн. |
![]() |
Meest express. Умови доставки уточнюйте у менеджера магазину. |
![]() |
Доставка кур'єром. Ви можете замовити доставку кур'єром скориставшись послугами перевізника "Нова Пошта". Коли замовлення надійде у ваш населений пункт, з вами зв’яжеться працівник Нової пошти для узгодження терміну доставки. |